avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casare mijloace fixe la firma in reorganizare judiciara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casare mijloace fixe la firma in reorganizare judiciara

Buna ziua,

Dorim sa valorificam, prin casare, o serie de utilaje vechi, nefunctionale, amortizate integral. Am studiat procedura, am intrebat contabil, administrator judiciar si tot nelamurit sunt in privinta etapelor care trebuie urmate. In momentual actual este depusa o oferta (lei/kg.) din partea unei firme care se ocupa cu valorificarea deseurilor metalice si cam atat. Contabilul vrea aviz/factura de fier vechi, lichidatorul vrea sa recupereze cat mai mult din vechituri si nu are experienta in acest domeniu, iar eu sunt la mijloc. Poate sa ma ajute cineva, punctual, cu pasii care trebuie urmati ? Eventual alternative, sugestii .

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Casare mijloace fixe maria_nicoleta9 maria_nicoleta9 Buna ziua O societate caseaza niste mijloace fixe, in urma carora rezulta 3000 kg fier vechi, pe care le vinde catre alte societate. daca puteti sa ma ... (vezi toată discuția)
Casare mijloace fixe ela30 ela30 Buna ziua, Doresc sa casez niste utilaje vechi(peste 15 ani). Amortizarea nu a fost calculata integral desi din punct fiscal trebuiau amortizate in 8 ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila demolare hala SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH O societate comerciala detine in patrimoniu un mijloc fix, cladire (hala) in valoare de 1000 lei, hala a fost reevaluata si acum are o valoare de 2500 lei. ... (vezi toată discuția)