Dorim sa valorificam, prin casare, o serie de utilaje vechi, nefunctionale, amortizate integral. Am studiat procedura, am intrebat contabil, administrator judiciar si tot nelamurit sunt in privinta etapelor care trebuie urmate. In momentual actual este depusa o oferta (lei/kg.) din partea unei firme care se ocupa cu valorificarea deseurilor metalice si cam atat. Contabilul vrea aviz/factura de fier vechi, lichidatorul vrea sa recupereze cat mai mult din vechituri si nu are experienta in acest domeniu, iar eu sunt la mijloc. Poate sa ma ajute cineva, punctual, cu pasii care trebuie urmati ? Eventual alternative, sugestii .
Casare mijloace fixe
ela30
Buna ziua,
Doresc sa casez niste utilaje vechi(peste 15 ani). Amortizarea nu a fost calculata integral desi din punct fiscal trebuiau amortizate in 8 ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.