avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Terapii complementare - ce solutii legale am?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Terapii complementare - ce solutii legale am?

Buna ziua, ma aflu aici cu speranta de a gasi raspuns la o serie de intrebarie de natura legala cu referire la noua cariera pe care doresc sa o urmez. Am urmat cursurile necesare pentru a deveni Cristaloterapeut (cristaloterapia fiind o forma de terapie complementara/alternativa). Acum as dori sa pot tine workshopuri si conferinte in domeniu, nu sa practic propriu-zis (nu intentionez sa deschid un cabinet si sa tratez pacienti). Am nevoie de aviz de libera practica emis de OPMCA? Daca da, sunt obligata sa ader ca membru la OPMCA, din moment ce legea nr 118/2007 stipuleaza in art. 6 alin. 1 ca acest lucru este necesar pentru practicarea medicine complementare? Este necesara si autorizatia eliberata de Ministerul Sanatatii (cea cu reinoire la 3 ani pentru care se solicita mai intai aviz anterior mentionat)? Sau exista vreo alta metoda prin care sa imi pot desfasura activitatea legal?
Mentionez ca in prezent sunt PFA, domeniul fiind Activitati fotografice (si Activitai artistice si Alte activitati de editare secundar).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. O seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Codul caen 8690 OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU ce activitati prevede codul CAEN 8690 ?puteti sa il prezentati mai detaliat va rog. (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)
Homeoterapie, pfa sandorjoe sandorjoe Buna ziua, Se poate lucra (in Romania) ca terapeut naturist (homeoterapie) , fara diploma de medic? Lucrez ca asistenta medicala si doresc sa practic ... (vezi toată discuția)