avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Posibil judecata?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Posibil judecata?

Buna ziua.Locuiesc la casa (garsoniera intr-o casa) cu mai multe familii.Casa fiind alcatuita din D+P .Eu locuiesc la parter iar deasupra am acoperisul.Lipit de casa mi-am construit un garaj din beton ( in prelungirea casei).Din februarie 2013 am inceput documentatia pentru legalizare garaj,mansardare garaj si mansardare locuinta.Bineinteles ca am acordul NOTARIAL tuturor vecinilor inclusiv celor de pe limita de proprietate.Pana in ziua de azi am platit 3500 euro pt. autorizatia care trebuie sa imi iasa.Eu deja m-am apucat de camera (lemn) de pe garaj conform proiectului.Am inceput constructia fara a avea autorizatie pe raspunderea mea ca imi voi lua amenda si sa incetez absolut orice lucrare pana imi iese autorizatia.Problema nu este asta ci ca vecinul de la 2 case de mine este f.f.f.f. suparat ca i-am luat soarele de pe terasa cu balconul de la viitoarea mansarda ( balconul figureaza in proiect) si este deja construit dar acoperis deasupra.Vecinul nemultumit a venit de 2 ori la mine la poarta cu amenintari ca ma da in judecata ca i-am luat soarele.Mentionez ca acest vecin este PLIN DE BANI si eu is vai mama mea.Va rog ajutati-ma cu un sfat.

Alte discuții în legătură

Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Realizare constructie fara acord coproprietar GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Locuiesc intro casa P+1 si detin, conform extrsului CF, 62% din partile de uz comun ( holul, scarile de la intrare, sarpanta, acoperisul, ... (vezi toată discuția)