avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cine castiga licitatia in cazul in care sumele oferite ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cine castiga licitatia in cazul in care sumele oferite sunt egale?

in cazul unei licitatii publice cu strigare, cine castiga licitatia daca 2 persoanle care liciteaza aceasi suma si nimeni nu ofera mai mult?sau nu este posibil asa ceva?ambele persoane depunand garantia de 10% si nefiind creditori.

Alte discuții în legătură

Mai multe nelamuriri cu achizitionarea de bunuri prin licitatie inchiriez2012 inchiriez2012 Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu achizitia de bunuri imobile si mobile la o licitatie si poate cineva poate sa imi explice putin mai bine in ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc Mihai Strimbeanu Mihai Strimbeanu Un executor jud. Vinde la licitatie un apartament. Primul ofertant ,ofera 95000 ron.Prima strigare Al doilea ofera 93000.prima strigare. Primul ofera, ... (vezi toată discuția)
Licitatie apartament miti59 miti59 Buna ziua;Am luat un credit si am pus gaj apartamentul, deoarece nu am mai putut plati ratele apartamentul a fost scos la licitatie. Care este modul de ... (vezi toată discuția)