avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Inscriere in tabloul avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Inscriere in tabloul avocatilor

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu opinii pe urmatoarele subiecte.

1) care este termenul limita pana la care ma pot inscrie pe tabloul avocatilor (sunt avocat stagiar promotia 2013)?

2) am inceput un internship la o firma de avocatura, dar nu doresc sa semnez cu ei un contract de colaborare, deoarece nu reprezinta angajatorul cu care mi-as dori sa raman 2 ani.
Pe de alta parte, nu pot depune dosarul fara sa am un contract de colaborare. Ce pot face in acest sens? Pot apela la Barou sa imi recomande un avocat?

Multumesc frumos
Raluca

Alte discuții în legătură

Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva avocatului alina_z alina_z Buna ziua Ma poate sfatui cineva cum trebuie abordata speta urmatoare: In cazul in care am avut un avocat care trebuia sa ne reprezinte drepturile intr-un ... (vezi toată discuția)