avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nelamurire regulament concurs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nelamurire regulament concurs

buna seara,
am participat la un concurs care s-a incheiat pe 04.11.2013,ora 23.59-asa era specificat in regulament.primii 10 clasati in top pe baza produselor cumparate si a bonurilor validate sunt premiati.pe data de 04.11,ora 23.59 eram pe locul 9,dar astazi am decazut din top 10 pe motiv ca au fost introduse alte bonuri de participanti pana la ora 23.59 si au fost validate astazi.regulamentul nu prevede acest lucru-validarea bonurilor dupa terminarea promotiei,dar este specificat ca un bon se valideaza in 5 zile lucratoare.cine are dreptate?eu sustin ca nu are cum sa se valideze un bon dupa terminarea promotiei si vreau sa sun la opc.ce ma sfatuiti?

Alte discuții în legătură

Venituri neimpozabile-cod fiscal elamihaela elamihaela Daca poate cineva sa ma lamureasca la ce se refera punctul e) art.42 din Codul fiscal, care suna astfel: ART. 42 Venituri neimpozabile e) contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Firma constructii, neemitere nir si bc, consecinte? ContSters106950 ContSters106950 Firma mica de construcții. Conform căror acte normative și în ce mod se penalizează neemiterea de nir-uri și bonuri consum pt materiale de constructii ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)