avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cumparare masina second hand
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cumparare masina second hand

Buna ziua!
Am cumparat saptamana trecuta o masina din 2005 inmatriculata in 2005 in Ro,rulata doar in Ro.Am toate actele.
Intrebarea mea.. Care sunt pasii de urmat in vederea transcrierii masinii pe numele meu? Certificatul fiscal il pot cere eu sau trebuie sa mearga neaparat proprietarul? Proprietarul fiind plecat din localitate pentru cel putin o luna de zile.
Si trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare din nou,chiar daca aceasta a mai fost platita? Iar timbrul de mediu se poate recupera,evita cumva?
Va multumesc!
O zi frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2013
nedelcuvictoritza1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Se plateste taxa auto ? Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Daca achizitionezi la mana a doua un autoturism din Romania, achizitionat de primul proprietar tot din Romania in 2005, se plateste taxa de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)