avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hotarare primita - recuperare bani
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hotarare primita - recuperare bani

Buna seara!Am avut un proces in legatura cu ridicarea unei masini pe care l-am castigat, adik politia sectorului 6 este obligata sa-mi restituie suma de bani pe care eu am platit-o.Am primit acasa hotararea dupa un an de zile.Nu au mai fost facute cai de atac.Cum trebuie sa procedez ca sa-mi recuperez banii?Unde trebuie sa ma duc si cui trebuie sa ma adresez?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera despagubirile in urma unui proces civil oana_oprinoiu oana_oprinoiu Buna seara.Am avut un proces civil in legatura cu ridicarea unei masini.Ultimul termen a fost pe 06 martie in urma caruia am castigat,deci banii pe care eu ... (vezi toată discuția)
Amenda in taximetrie de 25.000 ron radu.stancu radu.stancu Buna ziua! Ma numesc Radu Stancu si as dori si eu cateva informatii legate de un dosar inaintat astazi 20.08.2010. Tatal meu a fost taximestrist pana acum ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala admisa, recuperare amenda Raluca1771 Raluca1771 Buna seara! In urma unei plangeri contraventionale introdusă în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE LOCALĂ SECTOR 6 BUCUREŞTI ... (vezi toată discuția)