avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie parchet

buna seara.am facut o contestatie la parchet pentru o solutie nefavorabila din punctul meu de vedere,intr un dosar de urmarire penala,si au trecut 6 luni si n am primit inca un raspuns..tre sa fac o alta contestatie s au sa fac o alta plingere ptr a primii un raspuns?va multumesc
Daca prim-procurorul nu va raspuns in 20 de zile de la primirea plangerii, aveati 20 de zile sa va adresati instantei, acum o eventuala plangere este tardiva, nu mai aveti ce face.
sa inteleg ca n o sa stiu niciodata in ce mod s a rezolvat contestaita depusa de mine?
Eu v-am spus doar ca nu se mai poate ataca mai departe la instanta, de aflat puteti afla.
pai vreau doar sa stiu ce solutie a dat,retrimitere dosar la politie s au neinceperea urmaririi penale,tinind cont ca in acea contestatie am adus noi dovezi printr care si o plingere de marturie mincinoasa.,ptr care defapt se si bazeaza contestatia..multumesc
Lamuriti-ma ca nu mai inteleg, plangerea este facuta impotriva unei solutii de netrimitere in judecata, ca eu asa am inteles?

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie alex_alexa alex_alexa buna ziua!am depus o contestatie la prim procuror impotriva rezolutiei data de catre procurorul de caz,va rog respectuos sa imi spuneti in cat timp legal de la ... (vezi toată discuția)
Raspuns plangere impotriva rezolutei justlegal justlegal Am facut plangere impotriva unei rezolutii. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca nu am primit nici un raspuns timp de 30 de zile. Stiu ca termenul este ... (vezi toată discuția)