avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie publica - va rog sa-mi raspundeti pentru ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie publica - va rog sa-mi raspundeti pentru ca trece termenul de contestare

bUNA ZIUA AM DOUA SPETA LA CARE NU PREA STIU CUM AS PUTEA SA MA APAR PENTRU A AVEA CASTIG DE CAUZA INTRUCAT GRESELILE DIN CADRUL OFERTELOR DEPUSE NU SUNT SEMNIFICATIVE.

1. In cadrul unei licitatii, in oferta financiara am cotat in cadrul cheltuielilor directe la manopera pentru utilaje si material un salariul minim pe ora in valoare de 4,44 lei iar contributiile de asigurari sociale le-am trecut in chletuieli indirecte. Vreau sa fac CONTESTATIE INTRUCAT AM FOST DESCALIFICAT INTRUCAT NU CONSIDER ASTA O GRESALA ATAT TIP CAT AU FOST COTATE, CUM POT SA MA APAR.

2. La o licitatie cu faza finala electronica un ofertant a introdus din eroare un pret de 20 de lei care era cert ca fiind ireal, dar cu toate acestea ceilalti ofertanti au continuat sa-si imbunatateasca oferta financiara pana la finalizarea timpului. In urma unei contestatii un ofertant participant a sustinut ca autoritatae contractanta trebuia sa anuleze licitatia. CNSC I-a dat dreptate. Eu fiind ofertantul castigator vreau sa fac plangere la Curte dar nu stiu pe ce motiv legal as putea sa merg, intrucat ofertantii nu s-au oprint in a licita , imbunatatirea ofertelor a avut loc pana la finalizarea procedurii.

IN AMBELE CAZURI AS FI MAI MULT DECAT MULTUMIT DACA ATI AVEA CEAVA PRACTICA.

Alte discuții în legătură

Licitatie publica-punere in aplicare a deciziei cnsc andr_georgi andr_georgi Va rog sa-mi raspunedeti ca eu nu stiu daca este legal sau nu modul cum a procedat o autoritate contractanta si anume Am participat la o licitatie publica ... (vezi toată discuția)
Cum se poate scadea din pret mai mult la o licitatie? ... alynxs alynxs Buna ziua, La o licitatie, cum se poate scadea din pret mai mult? Am cazul urmator: A fost o licitatie cu pretul de 700k lei. Ni se cere sa respectam ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragandaniel dragandaniel FAC PARTE DINTR-O COMISIE DE LICITATIE PUBLICA .CAIETUL DE SARCINI A FOST FACUT AMBIGU.A FOST DECLARATA O FIRMA CASTIGATOARE O ALTA AFACUT ... (vezi toată discuția)