avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor proiecte U.E.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor proiecte U.E.

Buna ziua. Unitatea noastra are in derulare doua proiecte cu finantare nerambursabila. Mentionez ca la unul dintre ele (proiect cultural ce se deruleaza separat de primarie) eu sunt membru in echipa de implementare. Pentru cel de-al doilea (derulat prin primarie) as putea sa primesc sporul aferent conform Legii 284 pe 2010? (Activitatea mea se desfasoara in compartimentul contabilitate) Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea nr. 284/2010 mirceamonac mirceamonac Cand intra in vigiare legea cadru privind salarizareaunitara a personalului platit din fonduri publice (vezi toată discuția)
Activitate ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul unei echipe de proiect cezaryna cezaryna Daca pe langa sarcinile de serviciu obisnuite, faci parte dintr-o echipa pentru implementarea unui proiect, este corect ca la salariu sa ti se adauge 25 clase ... (vezi toată discuția)
Legea 284/2010 - art. 34 aartist aartist Buna seara, In cazul in care o persoana angajata la o institutie publica in clasa 60 de salarizare face parte din mai multe echipe de proiecte, avand ... (vezi toată discuția)