avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot deschide un proces civil impotriva unei firme ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot deschide un proces civil impotriva unei firme din SUA?

Pentru inceput vreau sa mentionez acest articol: [ link extern ]
Exact aceasta problema o am si eu. As vrea mai multe informatii despre ceea ce pot face. Unde ma duc, ce intreb, ce acte trebuie, etc.

In problema respectiva persoana avea firma, eu nu am firma, eram platit ca persoana fizica. Desii banii erau trimisi de Google Ireland Ltd. banuiesc ca trebuie sa dau in judecata Google Inc. pentru ca ei mi-au inchis contul, nu? In cazul meu este vorba de 1.400 de euro care trebuia sa ii primesc pe 23 Noiembrie + in jur de 500 de euro care ii facusem in perioada 1-16 Noiembrie (pe 17 mi-au inchis contul).

Locuiesc in Judetul Ilfov.

Alte discuții în legătură

Posibila incadrare la inselaciune - minor Em1337 Em1337 Salutare, este prima dată când postez aici deci îmi cer scuze pentru titlu, nu știam exact cum să formulez. Haideți să vă ofer puțin context. Eu am ... (vezi toată discuția)
Popriri ramase in fiinta pe cont dupa achitarea datoriei NegruVasilica NegruVasilica Buna ziua! Am Cont deschis la Banca Transilvania. In octombrie 2013 cind fiica mea mi-a trimis din Italia 50 de euro nu am putut sa-i ridic intrucit aveam ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri de pe internet GigiOne123 GigiOne123 Buna ziua, Am 18 ani impliniti, iar in momentul de fata sunt elev in clasa a XII-a. Din acest an, din 2014, incepand cu luna februarie, am inceput sa ... (vezi toată discuția)