avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Somatie de plata CASS
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Somatie de plata CASS

Am primit somatie de plata de la Casa de sanatate pentru o perioada pentru care deja eu platisem la nivelul salariului minim, chiar daca in acel an am avut venituri de doar 9 lei din dividende, transmise in fisa de venituri de la SIF Muntenia.

Unde pot face sesizare pentru faptul ca sunt pusa pe drumuri, pentru faptul ca nu stiu daca mi-au fost calculate corect majorarile si penalitatile, si pentru faptul ca salariatele lor de la Casa de sanatate nu au operat la timp chitanta a carei copie le-am transmis-o.
Cei de la Protectia consumatorilor pot face ceva?
Cum se poate determina legea privind contributia de sanatate prin care sa nu mai fim obligati sa platim CASS la nivel de salariu minim pentru un an de zile daca noi avem venituri din dobanzi sau dividende la nivel de doar 40 100 lei.

Alte discuții în legătură

Cnas - dividende mariana1950 mariana1950 In anul 2010 am primit dividende in valoare de 39 RON. Acum am primit de la CNAS o hartie intitulata \"EXTRAS DE CONT\", prin care ma instiinteaza ca in ... (vezi toată discuția)
Actionar dacia - pensionar, dator la fisc desi nu a primit un leu dividende in viata lui byrev byrev Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei asig.de sanatate asupra veniturilor din dividende mihanego mihanego am urmatoarea situatie: 1.profit aferent exercitiului financ.2007 repartizat la rezultat reportat, 2.in luna iulie 2008 asociatul unic,administrator,care nu ... (vezi toată discuția)