avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia nepotilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia nepotilor

Buna seara. Am si eu o problema daca ma puteti ajuta.in urma cu 2 ani am facut succesiune dupa parinti. Intre timp una din surori a murit. Anul acesta am mers sa-mi iau autorizatie de constructie si de acolo mi-au cerut sa faca nepotii mei succesiune dupa mama lor (adica sora mea). Doar ca notarul ma trimite pe mine unchiul lor la autoritatea tutelara sa iau eu in custodie nepotii, asta in conditiile in care tatal lor (adica cumnatul meu) traieste.
Intrebare : de ce trebuie sa iau eu nepotii in custodie daca traieste tatal lor si nici nu se pune problema sa fi fost scos din drepturi....?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)
Succesiune mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Dupa decesul mamei am deschis un dosar de succesiune ,singurii mostenitori fiind eu si sora mea . Sora a decedat, succesiunea nefiind finalizata. ... (vezi toată discuția)