buna ziua ,in urma cu aproape 2 luni am avut un incident cu un cetatean care ia luat bani copilului mai exact la tilharit bagindui mina in git ,copilu a venit si mia spus ce sa intimplat iar eu mam dus sa vorbesc cu el iar el a sarit la bataie lovinduma si am ripostat si eu lovindul cu pumnul in zona pometului sting iar acesta a cazut cu capul de ciment sia scos certificat medical si are 30 -35 zile medicale mentionez ca sint martori care au vazut cind ia luat copilului bani cit si la incidentul petrecut cu mine,ce pot risca eu
In cazul depunerii plangerii de catre acest domn, vi se va intocmi dosar penal pt. vatamare corporala - art. 181 C.p, infractiune la care pedeapsa este inchisoarea de la 6 luni la 5 ani. . Din cele relatate de dvs., la o prima vedere, nu sunt indeplinite conditiile legitimei aparari sau unei alte cauze care sa inlature raspunderea dvs. penala.
sincer eu nu as fi dorit sa se a junga la proces dar asta este trebuie sa ma apar mai ales ca respectivul declara ca l am lovit cu un corp metalic total eronat .si ce am uitat sa intreb pedeapsa mea poate sa fie cu suspendare mentionez ca nu mai am alte antecedente si cum se pedepseste tilharia cu executare sau cu suspendare
In urma declaratiilor martorilor o sa se contureze situatia de fapt, este posibil sa se retina scuza provocarii ca circumstanta atenuanta, nu este exclusa nici legitima aparare daca declaratiile conduc in aceasta directie.