avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reintregire titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reintregire titlu de proprietate

Buna ziua.As dori sa va intreb ce trebuie sa facem?Tatal meu mostenit de la parinti un teren (mai bine zis hirtiile)de 56000 mp care a fost confiscat pe vremea comunismului;am facut cerere la legea 18 iar statul nu a vrut sa ne daie decit 23000 mp deci 40% din teren avem dreptul sa cerem restul de teren in baza legii 165/2013 ;am putea cere reintregirea titlului de proprietate?

Alte discuții în legătură

Reintregire titlu de proprietate Ionel1234 Ionel1234 Buna ziua.As dori sa va intreb ce trebuie sa facem?Tatal meu mostenit de la parinti un teren (mai bine zis hirtiile)de 56000 mp care a fost confiscat pe ... (vezi toată discuția)
Reintregire titlu de proprietate Ionel1234 Ionel1234 Buna ziua.As dori sa va intreb ce trebuie sa facem?Tatal meu mostenit de la parinti un teren (mai bine zis hirtiile)de 56000 mp care a fost confiscat pe vremea ... (vezi toată discuția)
Reintregirea titlului de proprietate Ionel1234 Ionel1234 Buna ziua.As dori sa va intreb ce trebuie sa facem?Tatal meu mostenit de la parinti un teren (mai bine zis hirtiile)de 56000 mp care a fost confiscat pe vremea ... (vezi toată discuția)