avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incident in scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incident in scoala

Buna seara. Fiica mea este eleva in clasa a 4a. In pauza dintre ore un coleg a impins-o si si-a rupt mina ( fractura antebrat). Parintii acestuia au recunoscut vina copilului lor cum ca a impins-o pe fata din calea lui cu intentia de a prinde un alt copil( se alergau). Ce masuri se impun in aceasta situatie? multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:14, 15 Decembrie 2013
Discutati si solutionati amiabil cu parintii copilului
Eventual puteti solicita cadrului profesoral atentie sporita pentru preintampinarea de astfel de situatii
Parintilor le pare rau( e foarte usor de spus), copilul meu are mina fracturata, iar scoala nu are nici o obligatie? asa de simplu este? a-si dorii totusi o sanctionare...ceva...
Conditionat de circumstantele in care s-a produs evenimentul ,conducerea unitatii scolare au obligatia sa analizeze responsabil si eventual pot dispune inclusiv sanctionarea elevului vinovat
Buna ziua.Si noi am avut un incident asemanator,dar copilul meu a cazut pe hol impins de un alt coleg,sia taiat mana in cuiul de la plinta de pe hol si nimeni nu a fost tras la raspundere.
Va dorecs multa sanatate.
Va multumesc pentru raspunsuri. Vreau sa va instiintez ca s-au vizionat camerele si s-a vazut cum in clasa un elev pur si simplu a impins-o pe fata mea in timp ce se indrepta spre usa sa mearga la toaleta. NU se jucau impreuna si nici nu aveau vreun dialog. Sanctionarea elevului a fost facuta cu nota B la purtare. Ma gindesc cu groaza ce fel de fapta trebuie sa faca un elev ca sa primeasca un Insuficient la purtare, daca pentru o fractura a miinii a primit calificativul B.

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)