avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire detasare

Am o salariata care a fost detasata pe perioada de 3 luni,pana la data de 12.12.2013,dar am primit adresa cum ca vor sa fie prelungita detasarea cu inca trei luni.Ce acte trebuie sa intocmesc si cu ce data?In revisal cum operez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 6 Decembrie 2013
Se va emite, in baza acordului dintre cele doua societati, o noua decizie de detasare pentru cele 3 luni.

In REVISAL :
- se inceteaza prima perioada de detasare
- se opereaza cea de-a doua perioada de detasare.

Nu se poate completa prin prelungirea detasarii.
cu ce data pregatesc actele?dar in revisal cand operez?

daca am considerat 3 luni 15.09-14.12 e ok?prelungire pe 6 luni trebuie sa numar 180 zile?
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
1. Detasarea in REVISAL se opereaza inainte de data inceperii detasarii.

2. 3 luni inseamna perioada15.09 - 15.12 .
Prelungirea pe 6 luni inseamna 15.12.2013 - 15. 15.06.2014
si incetarea cand trebuie sa operez in revisal la data de 15.06.2014?sau in 16.06.2014
In data de 15.06 se opereaza incetarea detasarii.

Alte discuții în legătură

Detasarea_modificare in rrvisal werepairit werepairit Buna dimineata. La prelungirea perioadei de detasare cum prelucrez modificarea in Revisal? Este corect sa - modific la \\\\"suspendare\\\\" perioada de ... (vezi toată discuția)
Prelungire detasare revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua! Cum inregistrez in Revisal prelungirea detasarii? Durata detasarii este pana pe data de 04.06 inclusiv. Se doreste prelungirea acesteia cu 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Prelungire detasare Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Am facut acte de detasare pentru o perioada de 5 zile in cazul unor angajati. Lucrarile nu s-au finalizat la firma unde au fost detasati ... (vezi toată discuția)