avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare bugetari

Se poate transforma postul din SSD in S fara pierderea gradului in 2014 dupa modificarile legii salarizarii? Mentionez ca sunt bugetar, angajat de 13 ani in functia de bibliotecar, mi-am luat toate gradele pe acest nivel si am terminat acum 2 ani fac. de Biblioteconomie si Stiinta informarii, cu master, deci studii de specialitate. As vrea sa trec pe studii superioare dar fara diminuarea salariului. Exista vreo posibilitate in acest sens? Am inteles ca la functionarii publici exista deja specificatia cf. careia se trece la gradul superior celui de debutant, dar pastrandu-se venitul salarial. La contractuali exista ceva asemanator?

Alte discuții în legătură

Transformare post cony_cony cony_cony buna ziua, Cum se poate transforma postul din ssd in s fara pierderea gradului ? Mentionez ca sunt bugetar, angajat de 13 ani in functia de bibliotecar, ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)
Salarizare 2017 cony_cony cony_cony Cum se face promovarea unui bibliotecar angajat la o biblioteca judeteana(care are ordonator de credit Consiliul Judetean) de pe ssd pe studii superioare? Se ... (vezi toată discuția)