avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa primarie pentru S.R.L.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa primarie pentru S.R.L.

Buna ziua! Sunt administratorul unei societati comerciale (S.R.L.) de transport persoane, societate infiintata in 2004. Ieri m - am deplasat la sediul primariei de care apartine atat domiciliul meu cat si sediul firmei, pentru a solicita un certificat de atestare fiscala pentru societatea pe care o reprezint. Mi s -a spus ca nu pot primi acest certificat intrucat firma nu este declarata, si in aceasta situatie trebuie sa platesc o anumita suma de bani. Nu pot sa imi inchipui cum firma nu este declarata , avand in vedere ca toate mijloacele de transport persoane pe care le detinem sunt inscrise la primarie, pe firma. Va rog sa - mi spuneti care este temeiul legal in baza caruia primaria imi solicita acesti bani, si ce treaba are primaria cu activitatea societatii.

Alte discuții în legătură

Infiintare firma srl-i.d. Machiaveli Machiaveli Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL pe profil instalatii. Totodata, as vrea sa beneficiez de scutirile de taxe prevazute de lege. Nu am nevoie si nici nu ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de paza razvan1975 razvan1975 As vrea sa infiintez o firma de paza in Brasov ,impreuna cu un asociat din Italia si as dorii sa stiu cam ce acte(autorizatii,avize,taxe-etc) trebuie si ce ... (vezi toată discuția)