avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionari publici

Buna seara,
va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pentru promovarea functionarilor publici precum si daca este posibila promovarea in cazul in care raportul de serviciu a fost suspendat penrtru cresterea copilului.
Am inteles ca s-ar fi modificat legea 188 in acest sens.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Examinare functionar public... ANDREI_oni ANDREI_oni Buna seara, Ma numesc Papa Cosmin-Ionut, sunt functionar public, din anul 2017, consilier superior, in cadrul unei agentii judetene si va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public in timpul de maternitate . ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema juridica. Sunt insarcinata si am calitatea de functionar public. Va rog sa imi spuneti daca in ... (vezi toată discuția)
Evaluare functionar public la reluare activitate DIANA_RU DIANA_RU Unui funcţionar public care a avut raportul de serviciu pentru concediu de creştere a copilului în vârstă de până la 2 ani i se poate întocmi raport de ... (vezi toată discuția)