avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre salariul minim

sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu sau nu ,din cauza ca mi sa bagat vechimea in salariu...va multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2013
adita100a, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 18 Decembrie 2013
Salariul de incadrare de la 800 lei va trebui sa fie marit la 850 lei de la 01.01.2014 si apoi aplicat sporul de vechime.
am uita sa specific ca sunt angajat la stat la primarie .si de aceea am intrebat daca mi se mareste si mie,ptr ca ei au bagat in salariu vechimea
Se mareste salariul de incadrare , chiar daca sporul de vechime este inclus in slariu.
in caz de nu mi se aplica aceasta marire si mie cui trebuie sa ma adresez
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2013
adita100a, utilizator
Trebuie sa va adresati Inspectiei Muncii si/sau ITM-ului, in acest caz.

Alte discuții în legătură

Salariu 850 adita100a adita100a va rog sa-mi spuneti si mie urmat:am un sal de incadrare de 800 de lei plus 20 la suta vechimea ,lucrez ca bugetar intr-o primarie,vreau sa stiu sigur mi se ... (vezi toată discuția)
Salariul minim si sporul de vechime Gyna Gyna O intrebare am : pentru salariatii calificati dar fara studii superioare salariul de incadrare este tot 850 lei? Adica nu e nici o diferenta intre un ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform salariului minim pe economie marinelapetrea marinelapetrea Când salariu minim pe economie trebuia recalculata la 700 lei s-a adăugat la salaru de încadrare care era de 612 lei vechimea în muncă şi sporul de ... (vezi toată discuția)