Bunaziua am o intrebare pt un cunascator avem o fata parasita de parinti in momentul de fata sta la cumnatamiu la tara am ajutato sa obtina pensie care e de 233lei parintii iei nu vrea sa mai auda de ia are 24 de ani si e cu prb mintale noi i-am
facut buletin la acea adresa de la tara intrebare ce putem face daca nu o mai putem tine fara o instanta judecatoreasca. va multumesc
Daca ramane-n grija statului o vor tine ca pe animale, mai ales in provincie. Insa daca primeste tratament cu antipsihotice atipice are mari sanse sa revina la normalitate.
Cred ca problema este redata oarecum simplist aici.... Trebuie analizat gradul de handicap al respectivei persoane... Poate cineva din familie (care, probabil, i-a purtat de grija pana acum) doreste sa devina asistent personal/insotitor, etc. Ar fi o sansa ca aceasta fiinta sa nu ajunga pe mainile statului, in cine stie ce conditii, iar asistentul personal sa incaseze ceva banuti pentru efortul depus... Analizati situatia si din aceasta perspectiva.