avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau sa imi fac pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau sa imi fac pensie

am 62 de ani si nu mai lucrez de aproximativ 20 de ani .am lucrat timp de 20 de ani in domeniul forestier(tractorist)la grupa1 dar dar m-am mutat din oras in oras (precum tiganii cu cortul)si nu stiu exact ce am trecut pe cartea de munca sau evebtual cum sa procedez pentru a imi scoate anii de vechime sa pot iesi la pensie.scuzati mi exprimarea greoaie:)
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:56, 10 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
16 aprilie 1950
evelinalina a scris:

am 62 de ani si nu mai lucrez de aproximativ 20 de ani .am lucrat timp de 20 de ani in domeniul forestier(tractorist)la grupa1 dar dar m-am mutat din oras in oras (precum tiganii cu cortul)si nu stiu exact ce am trecut pe cartea de munca sau evebtual cum sa procedez pentru a imi scoate anii de vechime sa pot iesi la pensie.scuzati mi exprimarea greoaie:)

data nasterii 14 aprilie 1951
~ Conținut șters la cerere ~
si pentru a obtine aceste adeverinte trebuie sa ma prezint personal la unitatile in care am lucrat? .multumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare grupa 2 de munca mariusmm6 mariusmm6 Buna ziua. Tatal meu a lucrat ca tractorist pe sonde care functionau prin cuplarea tractorului intr-o exploatare miniera intre anii 1973-1976; aceasta meserie ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie alex87 alex87 buna seara :( am 30 ani de munca din care 20 ani si6 luni de grupa1 de munca . dupa legea veche a pensiilor as fi iesit la pensie in ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta cu grupa. rosuioan rosuioan Ma numesc Ioan. Nascut la data de 08 01 1950 cu o vechime in campul muncii de 38 de ani din care 20 de ani grupa a II a ..... 100% . As vrea sa stiu la ce ... (vezi toată discuția)