avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals

Buna ziua! As dori sa aflu daca se poate mai multe informatii!Sunt absolvent de facultate de medicina, fara a profesa momentan in domeniu! In perioada iulie-nov 2013, pe fondul unor probleme financiare serioase am fost nevoit, fara scuza sa apelez la fals si uz de fals pentru a obtine niste credite (4)false de la o institutie nebancara (Provident) si inca 2 de la cetelem! sune mici ce au un cumul de 8000 ron! aproape la fiecare credit in parte am platit initial rate pana nu am mai reusit facae acest lucru si atunci am fost prins! Am recunoscut faptele, cele 2 instante de judecata au respins la vremea respectiva propunerea procurorilor de arestare preventiva!
As dori sa stiu pt aceste lucruri fals, uz de fals si inselaciune ce as putea face pt a solutiona cat mai bine situatia! realizez si ma dor enorm greselile facute, incerc sa le repar achitand sper intr-o zi toate sumele!
As dori sa intreb oare cat mai pot dura cercetarile si la ce pedepse sa ma astept! va multumesc! Nu de tin antecedente penale si nici macar amenzi de circulatie!

Alte discuții în legătură

Inselaciune subventii agricole Adina1108 Adina1108 Buna ziua! Imi puteti spune care ar fi consecintele intocmirii unor contracte false in vederea obtinerii de subventii agricole?! Persoana in cauza a fost ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
Acordare credit ContSters185853 ContSters185853 Buna ziua, as dori sa va intreb la ce ma pot astepta in urmatoarea problema: Sunt un fost rep. provident. Anul trecut am acordat un credit la o d-na. ... (vezi toată discuția)