avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Filmare in spatiu public si trasmitere pe internet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Filmare in spatiu public si trasmitere pe internet

Dorim sa amplasam webcam-uri in centrul unui orasi si sa trasmitem in direct imaginile pe internet (precum sunt cele ale Jurnalului National montate in Bucuresti si in alte orase din tara). De ce aprobari avem nevoie si care este cadrul legal care se aplica?

Alte discuții în legătură

Camera-vizor Dan Stroescu Dan Stroescu As vrea sa montez in dreptul usii de intrare in apartament un sistem care cuprinde un senzor de mișcare care aprinde niste leduri plus un telefon vechi care ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b stan camelia stan camelia Buna ziua! Am aflat ca trebuie sa depuna toata lumea D 392A sau D 392B.In cazul meu trebuie sa depun D 392B(PFA neplatitor de TVA).Poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)