avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Plata onorariu Avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Plata onorariu Avocat

Buna seara,

Ma confrunt cu o problema si doresc sfatul Dvs.

In urma cu cateva luni am semnatura un contract de asistenta cu un Avocat la care insa am renuntat si am angajat un alt Avocat cu care am finalizat un litigiu de munca si pe care l-am platit. Primul Avocat vine acum si spune sa ii platesc si lui niste bani desi el nu m-a reprezentat Deci obiectul contractului nu a fost indeplinit...imi puteti spune care ar fi riscurile pentru mine in conditiile in care nu voi plati primul Avocat? Eu am dovezi ca dansul nu mi-a oferit asistenta de nici un fel, eu semnand un nou contract cu un alt Avocat pe care l-am si platit si care m-a reprezentat.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters147303 , utilizator 14:03, 16 Ianuarie 2014
Daca nu a prestat asistenta juridica nu are dreptul la onorariu.
Intrebat-l pentru ce va cere banii.
Ce ati semnat cu primul? Ce scrie in contract?
Nu, nu a prestat serviciile. Pentru asistenta litigiu are acelasi obiectul ca cel de-al doilea contract semnat.
Cere bani pentru ca am semnat un contract cu el in care m-am angajat sa ii platesc un onorariu pentru litigiu. Insa acest litigiu s-a finalizat cu cealalt Avocat....
Practic cele 2 contract au acelasi obiect... Unul a prestat unul...
Multumesc mult
Daca nu avenit la proces pentru ce sa ii dati bani?
Vedeti sa nu fi facut motivari pe la dosar si sa nu stiti.
In acest caz ar fi prestat ceva...
am patit acelasi lucru cu un avocat...si cand l-am intrebat pt ce m-a cerut banii,sa faca bn sa-i dea innapoi pt ca nu facuse nimic pt mine , mi-a raspuns raspicat:nu va jucati cu focul domnule''!!!...acum ce sa inteleg???

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa cuprinda un contract cu un avocat pentru fi reprezentat de acesta in instanta nsm nsm 1. V-as ruga ,daca se poate sa-mi spune-ti , ce anume trebuie sa cer , sa se treaca intr-un contract cu un avocat pe care voi dori sa-l angajez intr-un proces ... (vezi toată discuția)