avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii fond mediu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii fond mediu

Trebuie sa depun declaratia mediu pentru luna decembrie 2013. Cum procedez la listare deoarece era valabil un cod care a fost valabil numai pt declaratiile lunii noiembrie 2013. Cum procedez
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 14:02, 19 Februarie 2014
Eu astept raspuns de la ei
NU SE POATE DEPUNE... mama lor.. vine acum 25 si nu ai cum sa depui.

Care poate fii cauza pentru care o institutie pune piedici agentilor economici sa depuna o declaratie obligatorie care se sanctioneaza cu amenda in caz de nedepunere, mai ales ca pt luna decembrie se face si calculul pentru tot anul rezultand si penalitati in caz de neplata pana pe 25.01.2014?
Tocmai acesta sa fie rationamentul acestei institutii? ( sa nu putem depune, ca sa primim ulterior amenda/ penalitati de intarziere?). Sau programul apare vineri, in ultima zi, cand este program scurt la AFM ca sa stam la coada la depunere …. eventual cand se inchide programul sa ramanem la usa?

Sau care poate fii motivul pentru care un site guvernamental este blocat de catre un motor de cautare(google) din cauza ca „poate dauna calculatorului - malware”

In orice caz, eu cred ca ministerul care se ocupa de „protejarea mediului” ar trebui sa fie primul care permite sa se depuna cat mai multe acte on line sau e-mail ( sa evite cat mai mult posibil listarea si consumarea hartiei) ? Anaful a redus la maxim listarea, INS-ul aproape de tot, BNR-ul la fel…etc..
Avem o tara frumoasa dar angajatii de la stat sunt de tot....... :ban:
Aceste declaratii se pot depune si prin posta.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil
~ Conținut șters la cerere ~
pe site-ul [ link extern ] :

ANUNŢ

Administraţia Fondului pentru Mediu îşi cere scuze pentru defecţiunile tehnice aparute în cazul declaraţiilor privind obligaţiile de plată către Fondul pentru mediu.
Vă precizăm că situaţia creată va fi remediată în cel mai scurt timp, declaraţiile privind obligaţiile de plată urmând a fi completate şi depuse la o dată pe care o vom comunica ulterior.
Vă mulţumim pentru înţelegere!
Adica.. Intrati fratilor zilnic pe site ul nostru ca poate poate va vom da un nou termen...

Alte discuții în legătură

Declaratie mediu carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am incheiat un ctr. de depozitare a deseurilor cu o firma specializata . Mi s-a spus ca de acum inainte ( avand ctr. ) trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)
Notificare contributie fond de mediu marushyk marushyk as dori daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in ce conditii de aplica O.U.G 196/2005. Pe scurt :societatea la care lucrez importa si distribuie ... (vezi toată discuția)
Declaratii afm miauca miauca Imi spuneti daca toate firmele au obligatia depunerii declaratiilor la AFM , chiar completate cu 0, indiferent de domeniul de activitate? Multumesc ... (vezi toată discuția)