avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce sa fac? Mutare teren intravilan / extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce sa fac? Mutare teren intravilan / extravilan

Problema mea este urmatoarea:In urma demersurilor facute la O.C.P.I Zalau pentru a obtine informatii legate de un extras CF aflu ca in urma protocolului incheiat intre cele 2 unitati administrative teritoriale( Primaria municipiului Zalau si Primaria Hereclean) terenul care il detin (teren inscris in CF ...Hereclean)este situat pe teritoriul administrativ al mun Zalau.Atunci poate ma intrebati care este problema?Pe terenul situat pe teritoriul comunei cu nr. cadastral....am construita o hala pe suprafata de 1000mp .iar terenul figureaza intravilan.In urma protocolului semnat terenul si constructia (sunt pe firma mea) apar in extravilan .Am fost in audienta la directorul O.C.P.I care mi-a confirmat cele mai sus mentionate si care mi-a zis ca el nu are ce face si mi-a sugerat sa incep demersurile pt. a ma "muta " pe moul amplasament.Nu am fost intrebat ,consultat de nimeni,nu mi s-a cerut parerea daca eu vreau basca trebuie sa suport si cheltuielile aferente tercerii in intravilan in noul teritoriu(PUZ). In tara asta vad ca nu am nici un drept doar obligatii. ]] Vreau sa-i actionez in instanta ajutati-ma cu sfaturi , ca nu stiu de unde sa incep. Va multumesc tuturor pt. intelegere si rabdarea de a citi cele scrise mai sus.

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Trecere intravilan vladat0ru5 vladat0ru5 Detin 2,25 ha teren extravilan, iar mama 2 ha teren extravilan incluse intr-o suprafata mai mare,de cca 200 ha, pentru care exista o Hotarare de Consiliu Local ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)