avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Responsabilitati primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Responsabilitati primarie

Va rog sa-mi spuneti, ce responsabilitati au primariile fata de utilizatorul de energie termica, cf. legii 325/2006? Pana acum am citit numai ca au aplicat amenzi celor care nu au primit aviz de deconectare si s-au deconectat singuri, fara niciun exemplu ca o primarie sa apere interesele omului de rand. Este mai mult decat bizar sa te puna, este o conditie, sa cumperi centrala termica si apoi sa stai cu ea agatata pe perete ca cineva iti creaza probleme in eliberarea avizului de deconectare.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Încălzire apartament marianalin marianalin Buna ziua, locuiesc la et.4 și detin centrala termica din 2008, intr-un bloc cu 4 etaje vecinul de la etajul.3 să debranșat de la termoficare am semnat ... (vezi toată discuția)
Debransarea de la sistemul de termoficare cretuc cretuc Buna ziua ,Doresc sa stiu care este procedura legala de debransare de la sistemul central de termoficare (oras Galati) in cazul in care furnizorlul respectiv ... (vezi toată discuția)
Debransare de la sistemul central de incalzire termica komisarul komisarul Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: -este legal ca o societate comerciala (respectiv SC VEOLIA PLOIESTI, sa refuze debransarea de la ... (vezi toată discuția)