este vorba de partajarea unor datorii facute la banca in timpul casatoriei.la 2 luni dupa imprumut fosta sotie a plecat si eu am platit tot. doresc jumatate din suma platita . daca fosta va contesta suma..... cine va plati "la valoare " ?
Aveti 2 actiuni. Una este pur si simplu de partaj.Cu taxa fixa. si mai exista uan in constatare a cotelor. Cereti ajutorul unui avocat.NU puteti ramane in paguba cu acea suma.
Din mesaj inteleg ca nu ati facut partaj, corect?
casatoria a fost desfacuta de comun acord . in actiunea de divort am specificat ca nu exista bunuri comune.sentinta este irevocabila. intr-adevar bunuri comune nu au existat , dar datorii da . astfel eu am ramas sa platesc la o banca 4000 ron , la alta banca 4700 ron imprumut plus 1800 o descoperire de cont ,( bani pe care i-am scos tot in timpul casatoriei ). sunt bugetar cu un salar de 8000 ron. ca sa pot face fata datoriilor cam la 6 luni de cand fosta sotie parasise domiciliul , inainte de introducerea actiunii de divort am mai facut eu un c.a.r. de 4000 ron . din 8000 salar am rate lunare de 5000 ron , plus facturi ....nu pot achita ratele la timp . platesc asa de 3 ani si mai am vreo 2 ani de plata. bancile ma suna si imi trimit hartii peste hartii la munca . ma defaimeaza spunand ca sunt rau platnic . ce pot face sa recuperez de la fosta sotie jumatate din suma datorata la banci? scrie-ti-mi va rog legea dupa care ma pot ghida sa o dau in judecata .
Partaj
mini_cinie
Spuneti-mi va rog,in situatia in care eu am divortat acum 3 ani si jumatate (si nu am facut inca partajul) ce sanse am sa pot obtine jumatate din 2 imobile ... (vezi toată discuția)