avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Furnizare serviciu online informatic legislativ
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Furnizare serviciu online informatic legislativ

Furnizarea serviciului online informatic legislativ (beneficiar comp.juridic) eu il consider un serviciu exceptat de la prevederile oug 34/2006.
Pot incheia un contract cu o firma cu care am colaborat cu mai multi ani inainte sau trebuie sa caut alte firme pentru oferte? ( valoarea se incadreaza la achiziia directa)

Alte discuții în legătură

Achizitii ong-uri fundatie - fonduri structurale europene Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Fundatiile care au proiecte FSE cum achizitioneaza produse/servicii. Pana acum cei de la ... (vezi toată discuția)
Contractele de prestarii servicii in institutile publice? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Contractele de prestarii servicii se fac pe baza de oferta si licitatie conform carei legi si articol. (vezi toată discuția)
Subcontractare pe achizitii publice brebone brebone Am si eu o intrebare, pentru cine este familiar cu legea achizitiilor publice. Am inteles ca in legea achizitiilor publice se prevede ca nu se poate ... (vezi toată discuția)