avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Aplicarea cotei TVA veniturile cf cod Caen 6622
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Aplicarea cotei TVA veniturile cf cod Caen 6622

Am rugamintea daca cineva poate sa ma ajute cu informatia corecta:
La un SRL care are ca obiect de activitate codul 6622 , facturile care se emit pentru incasarea comisioanelor ( veniturile din intermedierea asigurarilor....etc) trebuie sa aiba sau nu , TVA? Am un SRL la care vreau sa adaug acest cod CAEN. Nu stiu daca pot schimba si cum fac asta, sau daca nu este in atul constitutiv , cum sa fac sa adaug acest 6622.
Am vorbit cu 2 contabile care spun lucruri diferite. Va rog sa ma lamuriti care este actul normativ unde este specificat clar si actualizat la zi , daca se ia sau nu in calcul TVA la facturare pentru asemenea activitate. Mai am pe societate si codul 7022.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
BodooitBv, utilizator

Alte discuții în legătură

Caen secundar 6622 KUZMICI2005 KUZMICI2005 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Firma cu cod caen 6622 - asistent in brokeraj BodooitBv BodooitBv Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Firma cu codul caen 6622 mironR mironR Buna ziua, caen 6622, intermediere asigurari, trebuie sa fie cod unic pe SRL sau se pot adauga si alte domenii de activitate? Multumesc! (vezi toată discuția)