avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit cladiri majorat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit cladiri majorat

Buna ziua, tatal meu are in proprietate 2 imobile la aceeasi adresa , cu acelasi numar cadastral, si acelasi numar de casa. Pana in acest moment avea buletinul pe alta adresa si platea impozit majora cu 300%, insa acum adresa de domiciliul este identica cu cea a imobilelor, am citit in codul fiscal art.252, insa e putin ambiguu, specifica ca se plateste impozit majorat pe a doua cladire, cu mentiunea "in afara celei de la adresa de domiciliu", banuiesc ce cei de la impozite locale vor interpreta in avantajul municipalitatii, punandu-ma la impozit majorat la cea dea doua cladire de la adresa de domiciliu. Credeti ca e corect? Daca amblele imobile sunt la aceeasi adresa cum ar trebui interpretata legea. Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe,impozite ,detin mai multe imobile ili47 ili47 Am trei imobile cumparate de mine si sotia mea, cumparate in anii 1999,2007 si 2011.Domiciliul stabil in apartamentul cumparat in anul 2011.Cum sa stabileste ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire mary5000 mary5000 Am 2 imobile proprietate personala si 2 mosteniri impreuna cu alti succesori cu cota de 18.75 % dintr-un imobil si respectiv 16.66 % din altul pentru prima ... (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua cladire aflata in proprietate adipir adipir Cum se calculeza impozitul anual pe cladiri, in urma noii legislatii ,prin impozitarea celei de-a doua locuinte aflata in proprietate. Daca se poate sa ... (vezi toată discuția)