avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac

Am depus o plangere impotriva masurilor luate de un procuror militar
Plangerea am depus/o asa cum era scris in recipa la procurorul sef dar mi/a venit raspuns azi ca nu se accepta si raman in continuare masurile luate
Care este urmatorul forum la care ma pot adresa deoarece asa cum am vazut din raspuns nici macar nu a luat in considerare argumentele aduse de mine desi sunt clare , reale .

Alte discuții în legătură

Sechestrare si amenintare cu pistol pappa pappa buna seara pe data de 28 august 2012 am venit revenit in tara din Belgia de la mama unde si lucrasem pe timpul veri. In Otopeni am luat un taxi de la o firma ... (vezi toată discuția)
Care este urmatoarea cale de atac? nrri nrri Asa cum ma asteptam procurorul sef nu a tinut cont de actele prezentate de mine si de faptul ca nu este corect ce a scris in acuzatii si mi/a respins plangerea ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala salcianuadriana salcianuadriana am o plangere penala de depus impotriva unui comisar sef si subofiter , dar nu stiu carui parchet sa ma mai adresez pentru ca PCA-ul a inchis dosarul, m0am ... (vezi toată discuția)