avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie montare camere video - urgent
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie montare camere video - urgent

Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului.
Mentionez ca nu ma voi ocupa eu de supraveghere. Doresc sa stiu daca legal pot efectua aceasta instalare sau trebuie sa obtin autorizatie conform legii Legea nr.333/2003. Din cate am inteles autorizartia de refera la sistemul de alarmare si supraveghere.
astept pareri cat mai repede

Multumesc :((

Alte discuții în legătură

Autorizatie urgent jambonica jambonica Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)