avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lncalcarea regimului armelor si munitiilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lncalcarea regimului armelor si munitiilor

Buna seara,
In decembrie 2011, am mers in Bulgaria impreuna cu sotul meu , pt cateva cumparaturi, ocazie cu care si-a achizitionat si o arma neletala (pusca, mai exact )de calibru 5,5. Achizitionarea s-a facut din magazin cu buletinul , eliberandu-se si factura fiscala.
Avand deja permis pt portarma ( detine si un pistol cu bile ) a considerat ca ulterior inscrierea celei de-a doua arme se va face in tara in baza facturii.
Din diverse motive inscrierea nu s-a facut pana in anul 2013, moment in care a fost sunat de cei de la Politie pe motiv de nerespectare a regimului armelor si munitiilor ulterior fiind inceputa si urmarire penala pt " contrabanda calificata cu arme neletale si port ilegal de arma"!!
Intrebarea este: ce este de facut in acest caz, cum se poate solutiona cazul si care ar fi urmarile??
Multumesc

Alte discuții în legătură

Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Pistol gaze bulgaria tzutzupimp tzutzupimp Va rog sa ma ajutati. Pe la sfarsitul anului 2007 am cumparat din bulgaria un pistol nonletal cu gaze pentru care nu aveam autorizatie si nu l-am declarat. ... (vezi toată discuția)
Informatii arma sport&agrement AlexX_M AlexX_M Buna ziua! Doresc de mult sa-mi achizitionez un pistol cu bile, din magazin, atat pentru linistea sufleteasca cat si pentru satisfactia ... (vezi toată discuția)