avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod

Buna ziua !!! Am si eu o intrebare la adresa Dvs...
Am o ruda ce se afla in Inchisoare cu condamnare definitiva cu urmatoarele pedepse aplicate:3 ani cu executare transformata dintro suspendare pentru vatamare corporala, apoi inca 2 ani si 5 luni pentru ultraj contra bunurilor moravuri si port ilegal de arma cu un spor de 2 luni in urma contopiri pedepsei totale..si pana acum a executat 2 ani din pedeapsa...In urma introducerii noului cod penal i se va scadea pedeapsa? sau va fii eliberat? sau daca nu ce se va intampla?

Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la Dvs!

Alte discuții în legătură

Noul cod penal jks jks Buna ziua !!! Am si eu o intrebare la adresa Dvs... Am o ruda ce se afla in Inchisoare cu condamnare definitiva cu urmatoarele pedepse aplicate:3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse in noul cod penal IoanaBarbu45 IoanaBarbu45 Pe fond ,nepotul meu a fost condamnat in 2004 la 18 inchisoare pentru talharie(o situatie gresit interpretata de instanta,victima fiind concubina nepotului ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)