avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... aplicarea n.c.p. ºi n.c.p.p.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

aplicarea n.c.p. ºi n.c.p.p.

Solutia pe scurt: ROMÂNIA TRIBUNALUL X SECŢIA PENALà DOSAR PENAL n ÎN NUMELE LEGII HOTÃRêTE I.
1. În baza art. 254 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 7 alin. 1 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 3201 alin. 1,7 Cod Procedură Penală, condamnă pe inculpatul Y la o pedeapsă 2 (doi) ani închisoare şi pedeapsa complementară prevăzută de art. 64 litera c Cod Penal constând în interdicţia de a ocupa funcţia de poliţist pe o perioadă de 3 ani, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.
2. În baza art. 293 alin. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 3201 alin. 1,7 Cod Procedură Penală condamnă pe inculpatul Y la o pedeapsă de 2 (două) luni pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea.

Conform art. 33 lit. a Cod Penal şi art. 34 lit. b Cod Procedură Penală inculpatul execută pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani închisoare şi pedeapsa complementară prevăzută de art. 64 litera c Cod Penal constând în interdicţia de a ocupa funcţia de poliţist pe o perioadă de 3 ani.
Cu aplicarea art. 71 şi art. 64 litera a teza a doua şi litera b Cod Penal.
În baza art. 81 Cod Penal dispune suspendarea condiţionată a pedepsei aplicată inculpatului Y de 2 ani închisoare, pe un termen de încercare de 4 ani, stabilit conform art. 82 Cod Penal.
Suspendă şi executarea pedepsei accesorii pe durata suspendării pedepsei principale.
Cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunţare.
Pronunţată în şedinţă publică azi data de 14.08.2013. Preşedinte,
Document: Hotarâre m din 14.08.2013

SUNT INTERESAT DACÃ BENEFICIEZ DE O REDUCERE A PEDEPSEI PRINCIPALE SAU A PEDEPSEI COMPLEMENTARE, potrivit noul cod penal şi noul cod de procedură penală. Solicit răspuns urgent! Vă mulţumesc, anticipat.

Alte discuții în legătură

Caut avocat,banii nu conteaza pici80 pici80 Solutie: În temeiul art. 345 alin. 1 şi 2 Cod Procedură Penală condamnă pe inculpatul X Y Z [] pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prev. ... (vezi toată discuția)
Decizie curtea de apel doriangray doriangray Buna ziua ! Atasez alaturat decizia Curtii de Apel in urma contestarii deciziei tribunalului Bucuresti (am sters numele si orice date de identificare) , ... (vezi toată discuția)
Explicatii dispozitiv sentinta de condamnare luise luise poate cineva sa ma ajute sa inteleg ce inseamna aceeasta sentinta Solutie: 1.Condamnă pe inculpata M V D , la pedepsele de: - 3( trei) ani închisoare pentru ... (vezi toată discuția)