avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Informatii credit investitii IMM!
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Informatii credit investitii IMM!

Buna!
Reprezint o societate infiintata in anul 2012, 2 angajati, profit 2013 circa 120.000 ron, activeaza in domeniul serviciilor dorim sa accesam un credit de investitii pe o perioada de minim 10 ani din care un an perioada de gratie. Societatea nu are si nu a mai avut credite. Ne poate ajuta cineva in sensul sa ne aproximeze daca putem obtine un credit de circa 600.000 ron pe baza profitului ce care l-am facut in anul 2013?
Va multumim.

Alte discuții în legătură

Oare raman platitor de impozit pe profit Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Am solicitat un raspuns la Anaf pentru spetza mea, citez: ,,Societatea are ca obiect principal de activitate ,, Comert cu amanuntul prin ... (vezi toată discuția)
Instiintare de sechestru marian2014 marian2014 Buna seara. Am o problema si sincer nu stiu ce sa fac , sunt foarte derutat . in anul 2008 am facut un inprumut ipotecar de 76.000 euro am platit timp de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor de bani existente pe un libret de economii cu depuneri. sorinaga sorinaga Pe un libret de economii cu depuneri(C.E.C.) apartinand unei persoane fizice, emis in anul 1993, se afla suma de 346000 lei. In ce conditii pot fi recuperati ... (vezi toată discuția)