avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Validare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Validare poprire

''In interpretarea si aplicarea art. 460 alin. 1 din Codul de procedura civila stabileste ca termenul de 3 luni de la data cand tertul poprit trebuia sa consemneze sau sa plateasca suma urmaribila, in care creditorul, debitorul sau organul de executare poate sesiza instanta de executare in vederea validarii popririi, este un termen imperativ (peremptoriu), legal, fix si absolut, a carui nerespectare atrage sanctiunea decaderii.''
Intrebarea mea este aceasta decadere este definitiva? executorul poate sa revina cu alta comunicare pe acelasi dosar de cate ori? la ce interval?

Alte discuții în legătură

Validare poprire pentru fost angajat Cristianna Cristianna Buna ziua! S-a cerut validarea popririi in instanta ,de catre un executor, pentru un fost angajat, noi avand calitatea de tert poprit. Inca nu am fost citati, ... (vezi toată discuția)
Validarea popririi ContSters183043 ContSters183043 Cum se depune validarea popririi si cine o poate depune? De asemenea in ce termen de la efectuarea popririi se poate depune si unde se face acest lucru? (vezi toată discuția)
Executare silita C.Daniellita C.Daniellita Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: am terminat un litigiu de munca cu fostul angajator, am castigat procesul si pentru ca nu au vrut sa plateasca am ... (vezi toată discuția)