avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli cu angajatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli cu angajatii

Buna ziua,

am urmatoarea situatie:

Agentul de munca temporara are un angajat pus la dispozitia unui utilizatorului.

Utilizatorul deconteaza si cheltuieli aferente combustibil , cazare … se vrea ca aceste cheltuieli sa fie platite prin intermediul agentului de munca temporara( utilizatorul nu are sediu in Romania )

Bonurile de combustibuil si facturile de cazare se emit pe numele agentului de munca temporara sau a utilizatorului? Este Ok daca aceste cheltuieli sunt inregistrate de catre agentul de munca temporara pe cont” DEBITORI DIVERSI “ si agentul de munca temporara emite o factura cu acestea catre utilizator cu explicatia “Decontare Cheltuieli “ – practic sa fie doar un intermediar pentru aceste cheltuieli.?
In contabilitate inregistram in felul urmator:

1.Factura de combustibil, cazare, etc 461Debitori = 401 Furnizori

2.Plata facturii 401Furnizori = 5311 Casa
5121 Disponibil la banca

3.Facturare catre partener 411 Clienti = 461 Debitori

4.Incasare fact de la partener 5121 Disp la banca = 411 Clienti

Este corect dpdv fiscal si contabil?

Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Cheltuielile cu angajatul - agent munca temporara mircea_arj mircea_arj Buna ziua, am urmatoarea situatie: Agentul de munca temporara are un angajat pus la dispozitia unui utilizatorului. Utilizatorul ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila agentie de turism fara tva denisa2011 denisa2011 buna ziua, ma puteti ajuta cu o monagrafie contabila pentru o agentie de turism neplatitoare de tva? Eu ma gandeam sa fac asa: inregistrarea factura clienti ... (vezi toată discuția)
Am emis chitanta dar am incasat prin banca vioviod vioviod Vand marfa in tara prin firme de curierat. 1. eu am trimis coletul cu marfa iar in colet am bagat factura si chitanta care reprezinta contravaloarea ... (vezi toată discuția)