avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet medical veterinar asociat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet medical veterinar asociat

Buna ziua, sunt medic veterinar. Impreuna cu un coleg dorim sa facem un cabinet veterinar. Intrebarea mea este ce inseamna cabinet medical veterinar asociat? Pentru asta trebuie sa facem 1 sau 2 pfa?
Sau daca fac un cabinet medical veterinar individual pot sa angajez medic veterinar?
In legea care reglementeaza activitatea de libera practica scrie asa: In cabinetul medical-veterinar individual isi exercita profesiunea medicul veterinar titular care poate avea ca salariati sau colaboratori medici veterinari sau orice alta categorie de personal. Dar daca stiu bine pfa-ul nu poate sa aiba 2 angajati de aceeasi profesie.
Cabinetul medical veterinar are voie sa vanda hrana, accesorii pentru animale sau pentru asta trebuie un alt Pfa cu un alt cod caen.
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca pfi raduiulian raduiulian Buna ziua, Sunt medic veterinar si cercetator. As dori sa devin independent pentru a presta servicii de consultanta si profesionale. Pot sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Inregistrare profesie liberala? sovid sovid Buna ziua, Zilele trecute puneam o intrebare in legatura cu sediul pfa. Acum insa cautand pe net mai multe informatii aflu ca profesiile liberale(sunt ... (vezi toată discuția)