avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare rapida functionar public in 2014
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare rapida functionar public in 2014

Buna ziua.
Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012.
Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in domeniul in care lucrez.
Doresc sa aflu daca aceasta promovare rapida de care am tot auzit este reala si cum pot beneficia si eu de ea.
Va multumesc cu stima Sven.

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional (functionar pubic) ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Am terminat si masteratul in domeniul in care ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Transformare post din referent in consilier ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua . -referent (clasa III, studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat). lucrez ca functionar public ca referent superior clasa 32,gradatia 5 cu ... (vezi toată discuția)