avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS

Daca realizez doar venituri din inchirierea locuintei sunt asigurat la CASS, deci benefeciez de consultatii/internari etc ca si pana acum? Aceasta contributie se vireaza automat odata cu plata impozitului pentru venituri din inchiriere, sau trebuie sa fac demersuri suplimentare? Precizez ca acest venit este destul de mic (200ron/luna) si platesc impozitul o data la 3 luni, anul acesta ar trebui in martie dar inca nu mi-a venit decizia de impunere.
Multumesc,
Petre

Alte discuții în legătură

Cass pers activitati independente lore33 lore33 Buna ziua! As dori si eu cateva informatii, am cateva proprietati in inchiere, anul trecut am fost in sistem de forfetare, anul acesta ca am depasit 5 ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate geomarco geomarco O persoana care are un contract de munca pe perioada nedeterminata, un contract de consultanta de 2 ore si este si PFA ce contributii la fondul de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul pentru cass - venituri din chirii? pop_m pop_m Legea spune ca, pentru veniturile din chirii, se achita 5.5% CASS, dar baza lunara de calcul nu poate fi mai mare decat valoarea a de cinci ori castigul ... (vezi toată discuția)