avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Buna seara! As fi foarte recunoscatoare daca ar putea cineva sa ma lamureasca cu un raspuns. Tatal meu , fost politist a iesit la pensie in 2011, a iesit anticipat la implinirea varstei de 50 de ani. Din cate am inteles de la el atunci a fost suspendata legea prin care ei beneficiau de acele salarii compensatorii. El a deschis un proces impotriva statului impreuna cu ceilalti colegi ai sai care au iesit impreuna cu el la pensie si au fost reprezentati de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate ( sper sa nu ma insel). Ei au pierdut procesul si din cate am inteles vor sa faca recurs. Intrebarea mea este: Va mai primii acei bani vreodata? Are mai multe sanse daca ar actiona singur in judecata? si mai ales mai poate face asta dupa ce a actionat colectiv?

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii floring2000 floring2000 Dupa iesirea la pensie am actionat in instanta, prin sindicat , angajatorul , respectiv IPJ Hunedoara ,pentru plata salariilor compensatorii (litigiu privind ... (vezi toată discuția)
Rog explicatii solutie proces sejc_2010 sejc_2010 Numãr unic dosar: 2957/114/2011 Înregistrat în data de: 18.07.2011 Obiect dosar: contestaţie decizie de pensionare Materia juridicã: Asigurări ... (vezi toată discuția)
2 din 3 co-proprietari doresc vanzarea aceluiasi imobil dar al 3lea nu este de acord. ce este de facut? ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Imobilul are 3 proprietari: unul deține 50%, iar ceilalți doi dețin fiecare câte 25%, cf certificate de moștenitor. Cei doi ce dețin împreună 50% ... (vezi toată discuția)