avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autorizatie de constructie casa regularizare plata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autorizatie de constructie casa regularizare plata

Am si eu o problema de genul cu inchiderea autorizatiei de constructie?
In anul 2011 am inchis autorizatia de constuctie la o casa p+m am platit tot in regula ,dupa un an ma trezesc in posta cu o citatie si imi spune ca in urma controlului curtii de conturi primaria nu a aplicat corect legea x si in legatura cu autorizatia asta de constructie si mai avem mde plata pe langa 400 ron inca 900 de ron.Bine am fost in audienta la primar care nu stia nimic nu se baga etc.
Acum doua zile la financiar cand am vrut sa platesc impozitul la casa m-am trezit ca ma de plata si cei 900 ron plus penalizari.
V-ati intalnit cu asemeneaq cazuri ce este de facut??? in asemenea situatii nu mi se pare corect!

Alte discuții în legătură

închidere autorizaþie de construire milian milian Am o casă în contrucţie la stadiul \"în roşu\" cu geamurile exterioare montate. Construcţia a început acum 2 ani, după eliberarea autorizaţei de ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire va rog ajutati-ma marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in sept 2008 iar in iunie 2009 am inchis-o. Am facut toate demersurile necesare dar am o problema la finante. Am ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc nastaseelena2000 nastaseelena2000 bunaziua,in legatura cu reabilitarea blocului meu,am refuzat daramarea balconului balconul din spate find inchis si cel din fata find inchis chiar in ... (vezi toată discuția)