avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chirii cadre militare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chirii cadre militare

BUNA ZIUA
Mentinez ca sunt cadru militar in activitate si va rog sa ma ajutati cu un sfat .
am obtinut acum 10 ani o locuinta ANL cererea fiiind depusa de sotie si obtinand locuinta anl in care locuim si acum si platim chrie care nu este subventionata de stat .
Eu ca si cadru militar vreau sa stiu daca pot beneficia de bani pentru chirie avand in vedere ca in locuinta locuim toti ca familie .
in legea chiriilor este un singur aliniat unde scrie ca contractul de chirie sa fie in nume propriu si consider ca acest aliniat nu ma acantajaza ,in rest la toate celelalte ma incadrez ,nu am porprietate personala nici eu nici sotia .sunt mutat la ordin etc.......
comisia la nivel de um poate sa imi acorde compensatia de chirie ?

Alte discuții în legătură

Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)