Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Prima versiune a masurilor de finantare din cadrul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Prima versiune a masurilor de finantare din cadrul PNDR 2014-2020, publicata spre consultare!

26 februarie 2014
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a publicat ieri, 25 februarie 2014, versiunea consultativa a fiselor masurilor de finantare a investitiilor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020.

Astfel, pe pagina web a MADR este disponibil un prim pachet de fise tehnice care priveste masurile de investitii, precum si componenta LEADER.

In perioada imediat urmatoare vor fi publicate si alte fise tehnice pentru restul de masuri din viitorul PNDR.

Scopul consultarii publice este de a asigura structurarea unui Program eficient, coerent si in relatie directa cu nevoile de dezvoltare ale mediului rural romanesc.

Cei interesati pot transmite opinii, sugestii si comentarii privind continutul acestor fise la adresa de e-mail viitorulpndr@madr.ro.

Incepand cu saptamana viitoare, MADR va incepe consultarile in cadrul unor grupuri de lucru cu toti actorii implicati in dezvoltarea viitorului Program National de Dezvoltare Rurala.

Sursa: www.madr.ro

Alte discuții în legătură

Madr vrea sa lanseze in februarie linia de finantare pentru investitii in infrastructura de broadband! Daniela Bolog Daniela Bolog 09 ianuarie 2014 MADR a elaborat fisa submasurii 322e) „Investitii privind infrastructura de broadband in spatiul rural” care a fost inclusa in ... (vezi toată discuția)
Un apel de proiecte pe masura 121 „modernizarea exploatatiilor agricole” dedicat fermelor de familie va fi lansat in luna iunie! Daniela Bolog Daniela Bolog 26 aprilie 2013 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale urmeaza sa lanseze, incepand cu mijlocul lunii iunie, o sesiune de depunere proiecte pentru ... (vezi toată discuția)
Azi se dã startul depunerii cererilor de subvenție pe suprafațã! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând de azi, 3 martie 2014 și până pe 15 mai inclusiv, fermierii români pot depune cererile de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2014, ... (vezi toată discuția)