Buna ziua.As vrea sa dau guvernul in judecata.Eu am castigat in instanta taxa de poluare la un autoturism.Acum vad ca ei au dat OU ca imi vor restitui banii in 5 ani!!!Eu m-am imbolnavit si dupa spusele medicilor nu mai am mult de trait!Pe cine ar trebui sa dau acum in judecata sa-mi pot recupera banii toti si cat mai repede?Mentionez ca am diagnostice de la 4 clinici din tara si pot dovedi de ce boala sufar.
Cu stima.
Va dau un exemplu de cum se poate solutiona problema d-voastra : Curtea Constitutionala a declarat Ordonanta 10/2013 ca fiind neconstitutionala. Mii de romani care asteptau sa intre in posesia despagubirilor de la ANRP, acordate in baza Legilor 290/2003 si 9/1998, au acum sanse sa primeasca banii cuveniti in timp mult mai scurt, de maximum 2 ani. Astfel, in urma acestei decizii a CCR se revine la perioada stabilita de lege anterior. E vorba de Decizia CCR nr 528/12/12/2013. Daca doriti va pot da adresa casei de avocatura care a atacat la CCR oug 10/2013, ordonanta prin care plata despagubirilor se esalona pe n ani. Rata de succes a casei de avocatura respective in astfel de litigii este de 100%. Va uniti mai multi, faceti o asociatie si-i dai inainte.
Nu am inteles ce vreti sa spuneti,nu cunosc ordonantele ce le-ati enumerat.Mie avocatul mi-a spus ca in 15 zile imi vine acasa hotararea definitiva cu castigarea procesului.Acum a aparut aceasta OUG nr.8/2014 in vigoare din 28.02.2014 care spune ca imi vor restitui banii dar in transe de 20% pe 5 ani!Pe mine ma intereseaza pe cine sa dau in judecata sa-mi obtin banii intr-o singura transa si cat mai repede,deoarece nu mai apuc cei 5 ani!!!
Despagubiri anrp
auris53
Un caz concret pentru care se solicita un sfat concret:
1. in cursul anului 2009, 2 surori din Basarabia ( 81 si 84 de ani- una domiciliata in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)